Hirdetés

Hivatalos: ők lesznek az új Trónok harca sorozat főszereplői

|

Az A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight című Trónok harca spin-off 2025-ben érkezik.

Hirdetés

Noha a karrierjét épp a netflixes A 3-test-problémával menteni igyekvő David Benioff - D. B. Weiss páros mindent elkövetett, mégsem fordultak el teljesen a rajongók a Trónok harca franchise-tól a kritikán aluli utolsó évadokat követően. Hinni akartak egy szebb és jobb jövőben, és úgy látszik, hogy az istenek megjutalmazták őket ezért, ugyanis az HBO kábelcsatornák és a Max streamingplatform felett regnáló Warner Bros. Discovery több projekt fejlesztésének is zöld utat adott az idén visszatérő Sárkányok háza mellett.

Ezek közül a legelőrehaladottabb állapotban az A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight címet viselő spin-off van, amely egy jó szándékú és kissé naiv kóborlovag, Ser Duncan, a Magas, valamint apródja, az Egg néven utazó V. Aegon Targaryen közös kalandjait meséli el.

Hirdetés

David Zaslaw, a Warner Bros. Discovery ügyvezetője nemrég személyesen jelentette be, hogy számításaik szerint 2025 folyamán be is mutathatják az első és minden bizonnyal egyetlen évadot. Ehhez pedig most egy nagy lépéssel közelebb került a spin-off, miután kiválasztották a Duncant és Egget játszó színészeket, kiknek kilétéről az Entertainment Weekly rántotta le a leplet.

Peter Claffey
Peter Claffey

A daliás termetű kóborlovag páncélját egy volt rögbijátékos, a  Peter Claffey viseli majd, akit korábban olyan sorozatokban lehetett látni, mint a Rossz nővérek (Apple TV+) és a Wrecked (BBC), míg a vékonydongájú, ám a koránál érettebb trónörököst az Emmerdale (ITV) sorozatban, valamint Az éhezők viadala: Énekesmadarak és kígyók balladájában felbukkant Dexter Sol Ansell fogja életre kelteni.

Dexter Sol Ansell
Dexter Sol Ansell

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)