Hirdetés

Hivatalos: készül a Dűne 3, Dennis Villeneuve nem szabadul az Arrakisról

|

A rendező komoly feltételekhez kötötte a folytatást, de a stúdiónál mindenről biztosították.

Hirdetés

Bár hatalmasat tarolt a Dűne: Második rész a nemzetközi piacokon és a magyar mozikban is, Dennis Villeneuve nem diadalittasan nyilatkozott a riportereknek, inkább arról beszélt, hogy vegyes érzései vannak a saját Dűne filmjeivel kapcsolatban. Azt is elmondta, hogy a két mozi forgatása miatt 6 évet lehúzott az Arrakison, úgyhogy most egy kicsit hátrébb lépne, mielőtt elkötelezi magát az A Dűne Messiása mellett.

Nos, a jelek szerint a Legendary Pictures-nek elég sok nyomós oka volt, hogy ne húzzák-halasszák a forgatást, a Variety információi szerint ugyanis a rendező újabb két filmre írt alá a stúdióval. Ezek közül előbb a Dűnét trilógiává formáló mozit hozzák majd össze, amely valószínűleg Frank Herbert: A Dűne messiása c. könyvére épül majd. Azt egyelőre nem tudni, hogy milyen ütemezéssel számolnak.

Hirdetés

Ezt követően Annie Jacobsen 2024-ben Pulitzer-díjra jelölt könyvéből, a Nuclear War: A Scenario-ból készítenének filmet. Jacobsen számos könyvet írt már katonai hírszerzés, Pentagon, és CIA témákban, az Amazonnál készülő Tom Clancy's Jack Ryan sorozatnak is írója és producere, így nagyon izgatottan várjuk, hogyan viszi majd vászonra Villeneuve az általa elképzelt atomháborús szcenáriót.

A Dűne: Második rész már a 630 millió dolláros bevételi számokat is átlépte, nem csoda, hogy sürgetik a folytatást, reméljük, hamarosan többet is tudunk majd a Dűne jövőjéről.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)