Hirdetés

BREAKING: Henry Cavill kiszáll a Vaják sorozatból, de egyből meg is van az új főszereplő

|

A Netflix hivatalosan is megerősítette, hogy hatalmas változás következik be a harmadik szezon után a Vaják sorozatban.

Hirdetés

Pontos indoklást nem kaptunk a miértek tekintetében, de annyi bizonyos, hogy a Netflix hivatalos is bejelentette, Henry Cavill még visszatér egyszer s utoljára Ríviai Geralt szerepében a Vaják, avagy a The Witcher harmadik évadában, a folytatásban, vagyis a negyedik szezonban azonban leteszi a lantot (jobban mondva a kardot), és átadja azt valaki másnak.

Nem hagyták kétségek között senyvedni a rajongókat az illetékesek, egyből kiderült, hogy ki lesz az új Geralt: a 32 éves Liam Hemsworth (Luke és Chris Hemsworth testvére) fogja váltani Cavillt ebben az ikonikus szerepben. Mindkét érintett megszólalt a bejelentés kapcsán.

Hirdetés

Henry Cavill elmondta, hogy utazása Geraltként tele volt szörnyekkel és kalandokkal, most viszont lerakja medálját és kardját, a negyedik szezonban már nem tér vissza. Hemsworth pedig természetesen hálás volt azért, hogy ilyen nem mindennapi lehetőséget kapott most meg - egyébként magát is Witcher-rajongónak mondta.

Az már nyilván a jövő zenéje lesz, hogy a nézők gyomra mennyire veszi majd be a főszereplő lecserélését.

Ti együtt tudtok majd élni ezzel, vagy innentől kezdve felejtős az egész sorozat?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)