Hirdetés

Hamarosan indul J.J. Abrams új Star Trek filmjének forgatása, visszatér Chris Pine, Zachary Quinto és Zoe Saldana is

|

Folytatódik a Kelvin-idővonal története, érkezik a következő J.J. Abrams-féle Star Trek mozi.

Hirdetés

Rengetegféle terv versenyzett egymással a következő Star Trek mozik kapcsán, de úgy fest, hogy a Paramount rendezte sorait, és elhatározták, merre menjen tovább mozis fronton a franchise. Nos, azok örülhetnek, akik kedvelik a 2009-ben elindított Kelvin-idővonalat, ugyanis a J.J. Abrams keze nyomát dicsérő soft-rebootnak tekinthető széria folytatódik, a 2018-ban bejelentett, egyelőre pontos cím nélküli Star Trek 4 munkálatai pörögtek fel. 

A projekt élére maga J.J. Abrams áll, a főbb szerepekben pedig ha minden jól megy, visszatér Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, John Cho, és Simon Pegg is.

Hirdetés

A Deadline információi szerint a folytatás már idén télen elkezdődhet. Abrams producerként felügyeli majd a munkálatokat, a filmet pedig Matt Shakman rendezheti (az ő neve a WandaVision sorozat miatt lehet ismerős). A forgatókönyvért Mark L. Smith és Noah Hawley felel.

Az előző részt, a 2016-os Star Trek: Mindenen túlt ugyebár a Halálos iramban filmekhez köthető Justin Lin rendezte, a végeredmény maradjunk annyiban, nem lett makulátlan. 

Ti várjátok az új Star Trek mozit?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)