Hirdetés

Halálos iramban 9 - lehet, hogy hamarosan az űrben száguldoznak majd

|

Az már biztos, hogy folytatódni fog az autós széria, csak azt nem tudjuk még, hogy kikkel és hol. Pletykák már vannak, és a legvégső határ sincs kizárva.

Hirdetés

Egyelőre nagyon kevés információnk van a Halálos iramban 9-ről, azt leszámítva, hogy februárban bejelentették a létezését. Chris Morgan, aki az első kettőt leszámítva az összes film forgatókönyvéért felelt, valószínűleg a folytatásra is visszatér. A rendező még kétséges.

A Halálos iramban 8 rendezője a film otthoni változatának kampányán a helyszínről beszélt, és nem zárja ki azt sem, hogy akár az űrbe is mehetnek kedvenc autós őrültjeink.

"Az űr? Nézd, én semmit nem zárnék ki ebből a franchiseból. Amikor először elolvastam, hogy tengeralattjárók, úgy voltam vele, hogy 'okés, tényleg minden lehetséges'. Sosem tudhatod. Még nem láttam azt, hogy 'Dom a Marson', de ki tudja?"

Egyébként Rock és Vin Diesel megoldották a vitás kérdéseiket, így mindkettőjük biztosan visszatér, és még az is elképzelhető, hogy Sung Kang is megjelenik majd Han szerepében, legalábbis erre következtethetünk egy Chris Morgan interjúból. Tekintve hogy elvileg meghalt, ez elég nagy csavar lenne.

A széria női sztárja, Michelle Rodriguez azzal fenyegetőzött, hogy elsétál az egésztől, ha a női karaktereket nem kezelik jobban. Azt nem részletezte, hogy tulajdonképpen mi is a problémája, de ez a kijelentés önmagában elég ahhoz, hogy Hollywood öltönyöseit megizzassza. Meglátjuk, hogy ennek mi lesz a vége.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)