Hirdetés

Ha szeretted a Tőrbe ejtve filmeket, ennek örülni fogsz

|

Benoit Blanc hamarosan visszatérhet, bár a jelentések nem teljesen tiszták.

Hirdetés

A Tőrbe ejtve (Knives Out) sorsa valamelyest kérdéses volt az elmúlt évben. Ennek oka, hogy miközben a Tőrbe ejtve: Az üveghagyma nagyot ment a bemutatásakor, a sorozat harmadik felvonásáról még mindig alig tudunk valamit, azt leszámítva, hogy a Netflixnek szándékában állt megvalósítani.

Ezúttal a Rian Johnson és Ram Bergman tulajdonában álló produkciós vállalat, a T-Street egyik új közleményéből áshattunk elő egy fontos apróságot. A cég alapvetően azt ünnepelte, hogy felvettek egy új producert, Katie McNeillt, de volt ott egy elejtett megjegyzés is a bejelentés sorai között.

Hirdetés

"A stúdió arra készül, hogy összeállíthassa Benoit Blanc sorozatának következő felvonását a Netflix számára az év későbbi részében."

A sajtóközlemény nem arról szólt, hogy bejelentsék a Tőrbe ejtve 3 munkálatait, így az amerikai IGN azért utánakérdezett a mellékes megjegyzés valóságtartalmának. Választ egyelőre nem kaptak, de ezek szerint úgy tűnik, hogy idén már forgatják a folytatást.

Ez persze még mindig nem jelenti azt, hogy még az  év vége előtt látni is fogjuk a filmet, elvégre az utómunkának is idő kell. Egyelőre annyi tűnik biztosnak, hogy mind Rian Johnson, mind Daniel Craig visszatérnek majd.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)