Hirdetés

Gwyneth Paltrow szerint nincs jó helyzetben a szuperhősfilmek műfaja

|

A Vasember szerelmét, Pepper Pottsot alakító színésznő nem látja pozitívan a dolgokat.

Hirdetés

Visszatérő humorforrás az interneten, hogy Gwyneth Paltrownak fogalma sincs, milyen Marvel-filmekben szerepelt vagy éppen nem emlékszik kollégáira, amit az érintett azzal magyarázott, hogy rengeteg MCU-s alkotás van, amik közül rengeteget nem látott.

Az viszont biztos, hogy a 2008-as A Vasember filmmel Robert Downey Jr. és ő alapoztak meg az MCU-nak, és végig ott volt Tony Stark mellett (hogy is felejthetnénk el a Bosszúállók: Végjátékot), szóval kétségtelenül fontos része a franchise-nak, és némi rálátása van is a szuperhősfilmekre. 

Hirdetés

A színésznő nemrég a Hot Ones című műsorban vendégeskedett, ahol elmondta, hogy ő hogyan látja a műfaj jelenlegi helyzetét. Nos, nem túl rózsásan: 

"Azt hiszem, ha az iparág egészére nézel, a szuperhősfilmek áradatára, akkor rá kell jönnöd arra, hogy nem lehet végtelen mennyiségű jó szuperhősfilmet készíteni, amelyek igazán eredetiek. És a stúdiók mégis mindig megpróbálnak minél több embert elérni, ami rossz hatással van a minőségre, a különlegességre, a valódi nézőpontra. Én közepes költségvetésű filmek készítésével nőttem fel, és amikor néha visszanézek néhány filmemre, amit a '90-es években készítettem, azt gondolom, hogy ezeket manapság biztosan nem csinálnák meg. Úgy gondolom, hogy a művészet sokszínűbb, ha kevesebb a tét, és az emberek kifejezhetik a valódi hangjukat, és úgy készíthetnek filmet, ahogyan ők akarják, és akkor szerintem általában ezek a filmek rezonálnak a legjobban a közönséggel."

És hogy mi a helyzet Pepper Pottsszal, visszatér-e még valaha az MCU-ba? Ez nem derült ki, de tavaly egy közösségi médiás posztban azt mondta Paltrow, hogy a karaktere nem tudna működni Vasember nélkül. Persze - és ezt már mi tesszük hozzá - a multiverzum koncepciójának köszönhetően bármennyi Vasember és Pepper Potts létezhet, és a közelgő Titkos háborúban akár mindkettejüket is visszahozhatja a Marvel Studios, de ez még a jövő zenéje. A Hot Ones videóját alább nézhetitek meg:

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)