Hirdetés

Gonosz „tűz” na'vikkal borítja az eddigi felállást az Avatar 3

|

Zavart, hogy az emberek gonoszok és minden na'vi a jó oldalon áll? Nos, ez nagyon úgy fest, hogy változni fog a harmadik Avatar-filmben.

Hirdetés

Az első Avatar-mozi még csak az erdőkben élő na'vikat mutatta meg nekünk (ők az omaticayák), aztán a nemrég érkezett folytatás, az Avatar: A víz útja már a tőlük némiképp különböző vízi törzseket (a metkayinákat) is megvillantotta. James Cameron a folytatásban úgy tűnik, még tovább fog menni, ráadásul a harmadik részben érkező "tűz" na'vik már nem a jófiúk táborát erősítik.

A rendező minderről a francia 20 Minutesnek mesélt bővebben. Cameron elmondta, hogy a víz reprezentációja után egy másik elem, a tűz következik majd, ennek kapcsán jönnek be a képbe az Avatar 3-ban a "hamu népének" tagjai.

Hirdetés

Cameron is kitért arra, hogy eddig csak nagyon gonosz embereket, és minden porcikájukban jó na'vikat láthattunk, az Avatar 3-ban viszont ezt a koncepciót teljesen meg akarja fordítani, miközben bemutat egy teljesen új világot, és persze tovább szövi a főbb szereplők személyes történeteit.

Egyelőre egyébként hivatalos nem jelentették be az Avatar 3 címét, de egyes források szerint az Avatar: The Seed Bearer lesz a végső döntés. A harmadik részben az eddigi stábhoz olyan nevek csatlakoznak, mint Michelle Yeoh, Oona Chaplin, és David Thewlis.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Yeoh egy Dr. Karina Mogue nevű ember tudóst alakít majd, Chaplin egy na'vit, akit Varangnak hívnak, Thewlis pedig ugyancsak egy na'vi karaktert fog eljátszani, de az ő neve egyelőre még nem ismert. Az Avatar 3 2024 decemberében érkezik meg a mozikba.

Cikkünk nyitóképe csak illusztráció

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)