Hirdetés

Új Szellemirtók animációs sorozatot tervez a Sony

|

Ha valakinek nem lenne elég a hamarosan érkező filmes kaland, azok jövőre kapnak egy animációs sorozatot is. A Sony filmes univerzumot akar.

Hirdetés

Mondjuk úgy, hogy a Szellemirtók első előzetese nem nyerte el maradéktalanul a közönség tetszését, de ez nem tántorítja el a Sony-t. A fejesek egy egész filmes univerzumot akarnak kiépíteni a Marvel mintájára, és ehhez a következő lépés a Ghostbusters: Ecto Force lesz.

A tervek szerint 2018-ban érkezik majd az animációs sorozat, ami a jövőben, pontosan 2050-ben játszódik. Az alapot az idén érkező film szolgáltatja majd, de a négy hölgy helyett a Szellemirtók jövő generációjára koncentrál inkább.

A keményvonalas rajongóknak jó hír lehet, hogy a sorozatra Ivan Reitman is beugrik (ő rendezte az első Szellemirtókat), és besegít majd a Ghostbusters: Ecto Force munkálataiban.

A Sonynak a pletykák szerint rengeteg terve van a Ghostbusters névvel, és az Ecto Froce csak egyike ezeknek, Marvel szintű filmes univerzumot akarnak kialakítani. Majd meglátjuk, hogy a film érkezése után is marad-e a terv.

(A fenti kép csak illusztráció.)

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)