Hirdetés

Garantáltan felkavarodik a gyomrod a Netflix új sci-fi horrorjától - mától nézheted is

|

Befutott a keleten népszerű manga élőszereplős adaptációja, A Paraziták: A szürkeség, ami minden szempontból brutálisnak ígérkezik.

Hirdetés

Újabb sorozattal bővült a Netflix katalógusa, ám az már most egyértelmű, hogy Sang-ho Yeon (Train to Busan, Hellbound) rendezése nem lesz mindenki kedvence. A Paraziták: A szürkeség egy gyomorforgató, kellőképp gusztustalan "élményt" szállít az erre fogékonyaknak, az eddig látottak alapján pedig tényleg érdemes rákészülni, itt semmit sem bíztak a készítők a képzeletre.

A sorozat egyébként Hitoshi Iwaaki mangáját (amiből egy anime is készült) dolgozza fel, ám kissé átgyúrva a cselekményt, miközben a történetet Koreába helyezi át.

Hirdetés

A Netflix leírása alapján a hat részben elmesélt sztori egy olyan világba kalauzol el minket, ahol az emberek egy csoportja háborút indít az ismeretlen parazita életformák növekvő gonoszsága ellen, melyek emberi gazdatestekből élnek, közben pedig arra törekszenek, hogy növeljék hatalmukat.

A mai naptól a Paraziták: A szürkeség mind a hat része elérhető a Netflix felületén. Ha csillapíthatatlan vágyat élveztek gyomrotok felkavarására, akkor erre tessék, ha pedig csak egy kis ízelítőt szeretnétek, az alább csekkolhatjátok a sorozat magyar feliratos előzetesét.

Mik a benyomások? Adtok egy esélyt a sorozatnak?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)