Hirdetés

Fülledt erotikát ígér A Bridgerton család 3. évada

|

Az egyik főszereplő szerint a Netflix sikersorozatának következő felvonásában sem lesz hiány szenvedélyes jelenetekből.

Hirdetés

Shonda Rhimes (A Grace klinika, Botrány, Hogyan ússzunk meg egy gyilkosságot?) producer és forgatókönyvíró még 2017-ben állapodott meg a Netflix-szel arról, hogy a piacvezető streamingplatformra adaptálja Julia Pottinger (írói álnevén Julia Quinn) regényfolyamát, melynek minden kötete (összesen nyolc van belőlük) a brit arisztokrácia legfelsőbb köreiben mozgó Bridgerton família egy-egy tagjának szerelmi életére fókuszál. Az első két évad, valamint az előzményként is értelmezhető Sarolta királyné: Egy Bridgerton-történet zajos sikert aratott, így egy pillanatig sem lehetett kétséges, hogy folytatódik az együttműködés a Netflix és Rhimes produkciós vállalata, a Sondaland között.

Abban, hogy a közönség ennyire fogékonynak bizonyult a történelmi szempontból nem túl akkurátus adaptációra, fontos szerepet játszottak a szellemes dialógusok, a lenyűgöző díszletek, a káprázatos jelmezek és a mindehhez meglepően jól illeszkedő modern zenék mellett az intim jelenetek is. És az utóbbiakban, mint megtudtuk, a rövidesen érkező harmadik évad szintén bővelkedni fog.

Hirdetés

A hír forrása a következő etap egyik főszereplőjét, a harmadik Bridgertin fiút, Colint megformáló Luke Newton volt. A színész egy Valentin-napra időzített londoni Bridgerton-eseményen kotyogta el, hogy nem csupán Colin és Penelope kapcsolata fog ilyen formában kiteljesedni, hanem sokan mások is összegyűrik majd a lepedőt egymásba gabalyodva.

Nicola Coughlan, a Colin iránt régóta epekedő Penelope Featheringtont eljátszó színésznő pedig arról mesélt, hogy barátok lévén mennyire ijesztő volt számára a közös szexjelenetek gondolata, de meg tudták beszélni, és jót nevettek az egészen, sőt még a végén élvezték is a forgatást.

A Bridgerton család harmadik évadát két részletben teszi majd elérhetővé a Netflix, az első fele május 16-án debütál a streamingplatformon, míg a lezárást csak június 13-ától nézhetjük meg. Ezzel azonban koránt sincs még vége a széria menetelésének, mivel az említett eseményen szintén résztvevő Shonda Rhimes megerősítette, hogy már a negyedik évad előkészítésén dolgoznak, azt ellenben nem volt hajlandó elárulni, hogy melyik Bridgerton sarj szerelmi élete következik a sorban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)