Hirdetés

Folytatódik a Black Mirror, jön a 7. évad

|

Még van mit mesélnie a Netflix egyik legkülönlegesebb antológiasorozatának.

Hirdetés

A Black Mirror, avagy magyarul Fekete tükör néven futó széria eredetileg a brit Channel 4 csatornán debütált 2011-ben (hazánkba az HBO hozta el az első két évadot), aztán a Netflixre költözött a produkció: itt mutatták be a harmadik és negyedik szezont, a Bandersnatch című interaktív filmet, valamint 2019-ben az ötödik felvonást, amelyet egy hosszabb szünet követett - a sorozat atyja, Charlie Brooker szerint azért, mert a világ bizarrabbá vált, mint amit ő el tudott képzelni. 

Négy év után, idén júniusban jelent csak meg a hatodik szezon, amely olyan színészeket vonultatott fel, mint Aaron Paul (Breaking Bad, Need for Speed), Josh Hartnett (Pearl Harbor, Sin City) és Salma Hayek (Desperado, Örökkévalók), azonban mindösszesen öt epizódot vonultatott fel

Hirdetés

A Netflix elégedett volt a produkció teljesítményével: a statisztikái szerint 92 országban került a top 10-be és négy hetet töltött a vállalat angol nyelvű sorozatainak globális toplistáján. Nem meglepő hát, hogy a Variety jelentése szerint a Black Mirror folytatódik, zöld utat kapott a 7. évad. 

Egyelőre nem derült ki, hogy kiket castingoltak a következő felvonáshoz, de a Variety úgy tudja, hogy a forgatás még idén elkezdődik, és Charlie Brooker, Annabel Jones (Philomena Cunk szerint a világ, Death to 2021, 2020: Legyen már vége!) és Jessica Rhodes (Tizenegyes állomás, A viszony) egyaránt vissza fognak térni executive producerként. A sztori és az epizódok számát egyelőre titok övezi. 

Nektek hogy tetszett a hatodik szezon?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)