Hirdetés

Folytatódhat A LEGO-kaland, de nem a Warnernek köszönhetően

|

Emmetéknél minden szupi-szuper a producer szerint.

Hirdetés

Meglehetősen stresszes életet élnek most azok a stábok, akik a Warner Bros. alatt dolgoznak, ugyanis sosem tudhatják, hogy melyik nap húzzák ki a lábuk alól a talajt - a Batgirl rendezői például akkor szembesültek a film elkaszálásával, amikor egyikőjük esküvőjét tartották.

Nem járt jobban a 2020-as Scooby! című animációs film folytatása sem, amelynek szintén mennie kellett a spórolás miatt, viszont van egy franchise, ami nem a Warner új vezetőségét készteti döntésre. 

Hirdetés

Bár A LEGO-kaland 2-ért még a Warner Bros. felelt, a csalódást keltő bevételei után (99 millió dolláros büdzséből 192 milliót termelt összesen) lemondott a jogokról a vállalat, a LEGO pedig a Universallal kötött egy ötéves szerződést. Eddig nem lehetett tudni, hogy mi lesz a franchise sorsa, de a LEGO-kaland, a LEGO Batman és a LEGO Ninjago filmek producere, Dan Lin biztató híreket közölt Emmet (Chris Pratt) és Vadóc (Elizabeth Banks) harmadik kalandjával kapcsolatban.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Lin a Hot Seat podcast vendégeként árulta el, hogy a The LEGO Movie 3 még mindig aktív fejlesztés alatt áll, és a terveikről is mondott pár szót:

"Tudjuk, hogy váltanunk kell és egy másik művészeti formát kell választanunk, ami még mindig hű a LEGO-hoz. Hamarosan lesz is néhány bejelentésünk... Azt hiszem, menő módon találtuk fel újra [a koncepciót]."

Érdekes lesz látni, hogy miképpen tud megújulni a projekt a Universal felügyelete alatt, ahogyan azt is, hogy mennyi karakter fog visszatérni a korábbi részekből, élen például a kockásított Batmannel. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)