Hirdetés

Folytatást kap a Csizmás, a kandúr, íme az első trailer

|

A Shrek franchise-ból ismert cirmos hősünk komoly bajba kerül: a kilenc életéből már nyolcat elpocsékolt.

Hirdetés

Sokan zárták a szívükbe a nagy szemeket meresztő és a barátaiért bármit megtevő macskalandor, Csizmás kandúr karakterét a Shrek filmekben, így a DreamWorks úgy döntött, hogy megpróbálkozik egy spin-off filmmel is, ami kifejezetten a szőrös hősre fókuszál. A mellékszálat a kritikusok és nézők is kedvelték, azonban különböző okok miatt több mint tíz évet kellett várni rá, hogy elkészülhessen a folytatás, amely a Csizmás, a kandúr: Az utolsó kívánság címet kapta. 

Hirdetés

Csizmás kandúr folytatja hősies tevékenységét (az angol változatban Antonio Banderas, a magyarban Crespo Rodrigo szinkronjával), viszont komoly nehézségekbe ütközik, mikor egy balul sikerült akció után kiderül, hogy kilenc életéből nyolcat már elkótyavetyélt, csupán egy maradt.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Csakhogy a sors nincs tekintettel az efféle körülményekre, így Csizmásnak komoly veszéllyel kell szembenéznie. Nézzétek meg, hogy mi vár rá Az utolsó kívánság első magyar előzetesében: 

Joel Crawford és Januel Mercado (Croodék: Egy új kor) animációs filmjét várhatóan szeptember 22-én mutatják be a hazai mozik. Banderason kívül pedig olyan színészek adták hozzá a hangjukat, mint Salma Hayek, Florence Pugh, Olivia Colman és Ray Winstone. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)