Hirdetés

„Fingopera” tette volna érdekesebbé a Barbie-t, de a rendezőnő ötletét mások nem találták viccesnek

|

A film közepére illesztett fingopera-betét nem nyerte el Greta Gerwig kollégáinak tetszését.

Hirdetés

Bizonyára mindannyiótokban megfogalmazódott már egyszer a gondolat, hogy ha valami, egy fingopera bármilyen filmet jobbá tehetne, különösen a vígjátékokat (drámában és horrorban nem biztos, hogy ugyanolyan jól tudna működni). Ha nem, nem baj, elég, hogy vannak olyan merész álmodók, mint Greta Gerwig, aki úgy gondolta, a Barbie közepére mindenképp kell egy ilyen betét.

"Folyamatosan próbáltunk egy rendes fingós viccet a filmbe tenni, de soha nem sikerült. Volt egy fingoperánk [a Barbie] közepén. Azt gondoltam, nagyon vicces. Sajnos ebben nem egyezett a véleményünk."

Hirdetés

Nick Houy vágó hozzátette, hogy nem is jó helyen próbálták meg ellőni. 

"Legközelebb jelentősebb pillanatban kell használnunk."

Hogy pontosan hogy néz ki egy fingopera úgy általában, mint a Barbie világában, talán soha nem tudjuk meg, vagy legalábbis addig nem, amíg el nem készül Gerwig következő filmje.

A Barbie azért enélkül is jó és sikeres lett, női rendező filmje még nem indított ennyire erősen, és lendülete sokáig kitarthat.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)