Hirdetés

Az Evangelion stílusában készít hangszert az egyik legnevesebb gitárgyártó cég

|

A Fender a világhírű anime egyik főszereplőjének, Asuka Langley Soryu ikonikus ruhájának stílusában öltözteti fel egyik gitárját.

Hirdetés

Egyáltalán nem szokatlan, hogy egyes gyártók filmekből, animékből vagy éppen videojátékokból kölcsönöznek motívumokat, hogy feldíszítsék termékeiket, azonban általában nem hangszereket látnak el ilyen különleges festésekkel. Úgy tűnik, hogy a Fendernél akad egy Evangalion-rajongó, így hamarosan egy meglehetősen menő gitár gördülhet le a gyártósorról. 

Hirdetés

A 2020 Evangelion Asuka Telecaster neve nem árul zsákbamacskát, ugyanis Asuka meglehetősen jellegzetes, piros ruhájának színeiben pompázik majd. Ezenfelül egy fémlapocskán az animében és a mangában is központi szerepet játszó Nerv logót is láthatjuk, a gitár nyakán pedig EVA 02 neve jelenik meg. A hangszerről az alábbi galériában jó pár képet találhattok:

A Telecaster a Fender egyik legendás gitártípusa, melyen olyan zenészek játszottak vagy játszanak a mai napig, mint Bob Dylan, Keith Richards (The Rolling Stones) vagy éppen George Harrison (The Beatles). A 2020 Evangelion Asuka Telecastert Japánban bocsátják forgalomba és 250 ezer yenbe (nagyjából 772 ezer forint) kerül majd.

Nektek hogy tetszik ez a különleges festésű gitár?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)