Hirdetés

Beszédes posztereket kapott a Sólyom és a Tél Katonája, a WandaVízió, a Fekete Özvegy és az Örökkévalók is

|

A D23 expón mutatta be a Disney azokat a plakátokat, amik a soron következő filmjeikhez és sorozataikhoz készültek, és akadnak köztük igen bizarr és rejtélyes darabok is.

Hirdetés

A harmadik fázis lezárultával még rengeteg kérdés maradt megválaszolatlanul az MCU jövőjét illetően, azonban szerencsére a negyedik fázis egy rakás filmmel és sorozattal érkezik, hogy ne maradjunk túl hosszan kedvenc hőseink nélkül. Az elkövetkezendő bő másfél évben a tervek szerint három mozit bemutatnak majd és még legalább ugyanennyi sorozattal is kiegészül az univerzum, amiknek nemcsak szereplőiről kaptunk infókat a Disney anaheimi rendezvényén, hanem néhány poszteren egy-egy pillantást is vethettünk rájuk.

Hirdetés

Ha megjelenési sorrendben haladunk, akkor a jövő májusban debütáló Fekete Özvegy előzményfilm lesz az első a sorban. Az ehhez bemutatott poszter központjában természetesen Scarlett Johanssont láthatjuk, aki egy eddig ismeretlen Fekete Özvegy ruhában feszít, mely a képregényes kinézete felé tesz egy lépést a sárga övvel és csuklóvédővel. Simán előfordulhat, hogy ez még Natasha orosz titkos ügynöki kosztümje. Ha már az oroszoknál tartunk, akkor a háttérben láthatjuk a David Harbour által alakított Red Guardiant is, akiről egyelőre még nem tudjuk, hogy Natasha ellenfele vagy szövetségese lesz-e. Aki biztosan ellenfélként tűnik fel az a háttérben figyelő maszkos alak, Kiképző (Taskmaster) lesz.

Noha Amerika Kapitány a Végjáték fináléjában elköszönt, pajzsát ráhagyta Sólyomra, aki Buckyval, azaz a tél katonájával összefogásban esik majd neki a a rosszfiúknak. Steve Rogers két barátjának rivalizálása rettentő szórakoztató volt a Polgárháború alatt és nagyon reméljük, hogy ez a kémia megmarad a sorozatra is. A kettejük kalandját felvezető plakáton Buckyt rövid hajjal láthatjuk (erre az elő Amerika Kapitány film óta nem volt példa), Sam pedig egy új felszerelésben feszít, ami kissé hasonlít arra a gúnyára, amelyet a képregényekben Amerika Kapitányként hordott. Itt viszont jelenlegi információink szerint nem kettejük közül került ki a hivatalos új kapitány, ezt a szerepet ugyanis az amerikai kormány a U.S. Agent nevezetű karakternek szánja - ő szintén ismerős lehet a képregényolvasóknak. 

Az Örökkévalókhoz megjelent poszter talán a legrejtélyesebb mind közül, hiszen a film eleve egy eddig ismeretlen szereplőgárdát hoz be az MCU történéseibe, ráadásul ezen a képen nem is a címszereplők valamelyikét láthatjuk, hanem az Égiek egyik tagját, mögötte pedig a Föld és a Hold jelenik meg a csillagos égen, ami arra enged következtetni, hogy a film eseményei elérik az emberek bolygóját is - kérdés persze, hogy mikor, hiszen bolygónkat a képregényekben ötmillió évvel ezelőtt látogatták meg az Égiek, ekkor hozták létre az Örökkévalókat.

A 2021 tavaszán megjelenő VandaVízió plakátja is jó pár kérdést felvet, ugyanis Skarlát Boszorkányt és Víziót láthatjuk rajta, akik egy '50-es évekbeli lakásban élik az amerikai álmot, egyedül a vörösen izzó televízió fenyegető hatása töri meg a látszólagos idillt. Ez eleve furcsa, hiszen Vízió a Végtelen háborúban életét vesztette a Thanos elleni csatában, de hogy miért tűnik úgy, mintha, jó hetven évvel járnánk a múltban, az még rátesz egy lapáttal a képzavarra. Ha alaposan megnézitek a képet, akkor a bal felső sarokban a karakterek árnyéka látható, azonban az eredeti képregényes kinézetük vetül a falra - Vanda esetében fejdísze is látszik, ami eddig nem jelent meg a filmes univerzumban.

Sajnos a legközelebbi premierre is kilenc hónapot kell még várnunk, mindenesetre jó látni, hogy a Marvelben van kurázsi furcsább irányokba is elvinni a közkedvelt szereplőket is. Nektek van észrevételetek valamelyik poszterhez? Melyik tetszik a legjobban?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)