Hirdetés

Ha rajongsz a netflixes A Bridgerton család sorozatért, akkor ezzel is érdemes egy próbát tenned

|

Az Apple TV+ is erősít egy kosztümös sorozattal, amire érdemes odafigyelniük a Bridgerton-rajongóknak.

Hirdetés

Julia Quinn regénysorozatának adaptációja meghódította a világot a Netflixen keresztül. A nemesi Bridgerton családban nyolc testvér keresi a szerelmet és boldogságot, amely természetesen nem nélkülözi az intrikákat, botrányokat, drámát és nyilvánvalóan az erotikát sem, a nézők pont emiatt imádják. Az 1800-as években játszódó kosztümös sorozatból eddig két évad és egy spin-off széria (Sarolta királyné - Egy Bridgerton-történet) jelent meg, és a streamingszolgáltató már megerősítette, hogy meg fog valósulni a harmadik és negyedik szezon is. A 3. évad egyelőre nem rendelkezik premierdátummal, de valamikor 2024 első felében rajtolhat el, szóval bőven kell még várni rá. 

Szerencsére az Apple bemutatja a saját korabeli történelmi sorozatát a The Buccaneers képében, amellyel kihúzhatják a Bridgerton-rajongók a folytatásig. 

Hirdetés

Az Edith Wharton utolsó, befejezetlen könyvét adaptáló The Buccaneers nyolc epizódos első szezonja november 8-án rajtol el az Apple TV+ platformon, és az alábbi kedvcsináló azt ígéri, hogy hasonló történetszálakat és témákat vonultat fel, mint A Bridgerton család. A történet középpontjában egy csapat gazdag amerikai lány áll, akik - annak ellenére, hogy elutasítják az 1870-es évek Londonjában kialakult nemi szerepeket - elutaznak, hogy részt vegyenek egy debütánsbálon és udvarlókat szerezzenek maguknak. Titkok, románcok, a társadalmi berögzülések elleni lázadozás és a divattal való kokettálás egyaránt megtalálható lesz benne, ebből kaphattok most ízelítőt: 

A The Buccaneersben olyan fiatal és tehetséges színésznők bontogatják a szárnyaikat, mint Kristine Froseth (Alaska nyomában, A Társadalom), Alisha Boe (13 okom volt, Ármány és szenvedély), Josie Totah (Saved by the Bell, Pókember: Hazatérés), Aubri Ibrag (A búvárklub), Imogen Waterhouse (The Outpost), és Kate Winslet lánya, Mia Threapleton (A virág románca, Dangerous Liaisons), de felbukkan rajtuk kívül többek között Christine Hendricks (Cseles csajok, A bosszú csillaga) is. 

A produkció írója és alkotója Katherine Jakeways (Tracey Ullman Show) és Roanne Bardsley (Hollyoaks), az executive producerek között pedig ott találjuk többek között a Doctor Who-veterán Beth Willist, a Borgiákon és Elveszett próféciákon edződött Stephen Burtot, valamint a Breaking Baden és a Better Call Saulon is dolgozó Alecia Weavert. Ti adni fogtok neki egy esélyt?

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)