Hirdetés

Ezeknek az új tartalmaknak örülhetnek júniusban a Disney+ előfizetői

|

Júniusban sem fognak unatkozni azok, akik aktív Disney+-tagsággal rendelkeznek.

Hirdetés

Kétségtelenül a Titkos invázió (Secret Invasion) lesz a Disney+ legnagyobb dobása júniusban, de azért a legújabb, eléggé egyedi hangvételű (inkább kémsztorira számítunk, mint egy megszokott szuperhősös szériára) MCU-sorozat mellett is bőven kapunk majd új néznivalókat.

Június 18-án lesz például az apák napja, ami hazánkban messze nem olyan széles körben ünnepelt nap, mint mondjuk az anyák napja, de azért a Disney itt sem feledkezett el róla. Lássuk, egészen pontosan milyen új tartalmakra számíthatunk! 

Hirdetés

Június 7-én rögvest az Avatar: A víz útja kezdi meg a nagy bemutatók listáját, a tavalyi év sikerfilmje mostantól otthon is nézhető lesz. Ugyancsak ezen a napon érkezik a Saint X című új sorozat, ami teljesen újraértelmezi az eltűnt lányokat középpontba állító filmek műfaját. Június 9-én jön a Flamin' Hot: Egy pikáns sikertörténet, a Frito Lay takarítójának inspiráló igaz története.

Június 14-én jön az Alul semmi, egy nyolcrészes sorozat, ami 25 évvel az eredeti brit széria után játszódik, és ugyanazokat a testvéreket követi, akik a posztindusztriális Sheffield városában, valamint a társadalom széteső egészségügyi, oktatási és foglalkoztatási szektorában kalandoznak. Június 21-én aztán a Marvel-rajongók nagy napja jön el, de a Titkos invázió azok számára is érdekes lehet, akik eddig nem követték az MCU hőseinek történeteit, de szereti a kémsztorikat. A Marvel-fanok egyébként 16-án egy Stan Lee-ről szóló filmet is kapnak, erről sem lesz érdemes lemaradni.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A fentebb említett apák napja alkalmából a Disney+ olyan már elérhető tartalmakat ajánl, mint A Mandalóri sorozat, az Örömapa 1-2, az Örömapa 1-2 összes évada, Az igazi kaland, vagy épp Az oroszlánkirály. 

A felsoroltakon túl június 23-án érkezik A világ legjobbja című film, 28-án a Szép remények sorozat, illetve a The Secret Chef főzőműsor. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)