Hirdetés

Ez lesz a címe Daisy Ridley új Star Wars filmjének?

|

Érdekes információ bukkant fel a Disney projektjével kapcsolatban.

Hirdetés

A 2019-es Star Wars: Skywalker kora bár anyagilag nem lett bukás (állítólag 275 millió dollárból készült és globálisan több mint 1 milliárdot gyűjtött), minőségileg viszont igen, ami betett a franchise-nak, és a jelentések szerint hiába volt tervben több projekt is a Disney-Lucasfilm duónál (olyan rendezőktől, mint Taika Waititi és Rian Johnson), azóta csak sorozatokkal bővült a széria. 

Idén áprilisban azonban hivatalosan is bejelentettek három mozifilmet, és mindhárom másik korszakba repíti el a rajongókat: a 2017-es Logan rendezője, James Mangold a jedik eredettörténetét meséli el a Dawn of  the Jedi képében, Dave Filoni saját alkotásában A Mandalóri és a többi spin-off szériák történetei futnak össze a hatodik és hetedik film közötti időszakban.

Hirdetés

Végül ott van Sharmeen Obaid-Chinoy (Ms. Marvel, Egy lány az árral szemben) filmje, ami 15 évvel a Skywalker kora után játszódik és az új Jedi Rend megszületéséről szól. Ez utóbbiban Daisy Ridley lesz az új rend mestere, amivel kezdetét veszi egy új korszak, a New Jedi Order. Ezen kívül nem sok mindent tudunk róla, de a Star Wars News Net most anonim forrásaira hivatkozva megosztott egy jelentést. Az oldal szerint Obaid-Chinoy projektje még az írósztrájk idején is kezdeti stádiumban volt, és nyilván alatta nem is tudtak vele haladni, pedig Kathleen Kennedy május végére várta a forgatókönyv első vázlatát. Mégis keringett egy elmélet arról a Redditen, hogy mi lehet a film címe: A New Beginninget, vagyis Egy új kezdetet vizionált a poszt.

Star Wars News Net viszont úgy tudja, hogy az illetékesek még nem döntöttek a film címéről, egyelőre inkább a történet kidolgozására koncentrálnak, azonban állítólag van egy lista a lehetséges nevekről, és nincs kizárva, hogy az Egy új kezdet is szerepel rajta. Az írósztrájk lezárulásával a Daisy Ridley-film forgatókönyvén dolgozó Steven Knight (Birmingham bandája, See) is újra munkába állhatott, és a honlap a forrásaitól megtudta, hogy hálaadásra el is készülhet a szkript legfrissebb változatával. Ha a Lucasfilmnek elnyeri a tetszését, akkor akár már 2024 áprilisában megkezdődhetne a forgatás Londonban, ebbe viszont a színészek sztrájkja még bekavarhat, szóval a Star Wars News Net inkább 2024 augusztusát/szeptemberét tartja valószínűbbnek. 

Természetesen minden elhangzott információ lehet teljesen téves is, szóval ne vegyetek biztosra semmit sem, ám a kérdés adja magát: mit szólnátok a Star Wars: Egy új kezdet címhez?

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)