Hirdetés

Ez a Vasember cosplay olyan jól sikerült, hogy még a Marvel is megdicsérte

|

Egy cosplayer és kellékes olyan menő Iron Man páncélt épített, hogy azt még a Marvel közösségi menedzsere sem hagyhatta szó nélkül.

Hirdetés

A WonderCon 2022 egy csodálatos káosz, ahová a geek kultúra minden oldaláról érkeznek lelkes alkotók és látogatók. Frankly_built az előbbi kategóriába tartozik, és idén egy kemény, de kifizetődő projektet vállalt magára: összerakni egy élethű Vasember páncélt.

A gyakorlott cosplayer és kellék készítő komolyan vette a feladatát, és összehozott egy teljesen élethű MK85-öt. Még a sisakját is sikerült úgy összeraknia, hogy az a filmekben látott módon, automatikusan lecsukódjon.

Hirdetés

Frankly_built a páncélzatot büszkén viselte az idei WonderConon, ahol készített is egy rövid TikTok videót annak működéséről. A felvétel akkorát ment, hogy még a Marvel is felfigyelt rá, és néhány emojival jelezte elismerését.

Egy ilyen szerelés azért megsínyli a viselést, de Franket ez nem zavarta. Egyszerűen átnevezte az összeállítást "Battle Worn MK85-re", mondván, hogy a kopások extra karaktert adna a páncélnak.

Az összeállítás gyönyörű, és az egyik legmenőbb Iron Man cosplay, amit valaha láttunk. Alig várjuk, hogy Frank mit fog összehozni legközelebb.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)