Hirdetés

Ewan McGregor még a feleségével felvett szexjelenetekhez is intimitás koordinátort kért

|

A színész szerint nem csak miatta és Mary Elizabeth Winstead miatt van szükség erre.

Hirdetés

Hamarosan debütál a Paramount+-on, nálunk a SkyShowtime-on Ewan McGregor vadonatúj sorozata, az A Gentleman in Moscow, avagy magyarul az Egy úr Moszkvában, amely Amor Towles 2016-os regényén alapul. A nyolcrészes miniszériában McGregor Alexander Rostov gróf bőrébe bújik, aki az orosz forradalmat követően rájön, hogy dicső múltja ellenére a rosszak között tartják számon. Bár a kivégzést megússza, azonban száműzik a Hotel Metropolba, ahonnan ki sem teheti a lábát, új életében pedig rádöbben a család, a szerelem és a barátság igazi értékeire. 

A produkcióban felbukkan McGregor felesége, Mary Elizabeth Winstead is, aki egy Anna Urbanova nevű színésznőt kelt életre. A karakterek között sor kerül pikás jelenetekre is, azonban McGregor és Winstead hiába alkotnak egy párt a való életben, a szexjelenetekhez igényeltek szakértői segítséget. 

Hirdetés

A színész a Radio Timesnak adott interjújában beszélt róla, hogy mi áll az első hallásra kicsit furcsának tűnő döntés mögött, hogy egy intimitás koordinátort is bevontak: 

"Még mindig szükség van rá, mert ez nem csak a színészekről, a stábról is szól. Furcsa az emberek előtt meztelenül szerepelni, furcsa a kamera előtt intimnek lenni. Ha táncjelenetet csinálsz, az is koreográfussal történik. Ez most már fontos része a munkánknak, mert az intimitás koordinátor valahol félúton van a rendező és a színészek között."

McGregor hozzátette, hogy a szintén színészkedő lánya miatt is fontosnak tartja ezt: 

"A lányom 22 éves. Ha egy idősebb, híres rendező odamegy egy 22 éveshez, és azt mondja: »Azt akarom, hogy ebben a jelenetben meztelen legyél«, az a színésznő úgy érezheti: »Ó, Istenem, meg kell tennem, a karrierem múlhat rajta«. Aztán öt évvel később visszanézve azt mondhatja: »Bárcsak ne tettem volna. Miért vagyok meztelen abban a jelenetben? Szükségtelen volt.«"

Az Egy úr Moszkvában április 18-án rajtol el a SkyShowtime-on, rögtön három epizódot nézhetünk meg belőle, majd hetente jön új rész. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)