Hirdetés

Környezettudatos nyári buli - jegyet nyerhetsz az Everness fesztiválra

|

A környezettudatosság, és a családi szórakozás jegyében vár rátok idén második alkalommal az Everness fesztivál. Most jegyet is nyerhettek.

Hirdetés

Tudatosság, egészséges életmód, környezettudatosság, alternatív gyógyászat és tudományok, pszichológia, önismeret, ökológia, gyógynövények, tudatos pénzügyek, több száz négyzetméteres mozgássátor, alkotótábor, művészetek, workshopok, filmvetítések, meditációk, hazánkban fellelhető szaktekintélyek, tudósok, kutatók, oktatók, professzorok előadásai és beszélgetései 6 hektáron, a Balaton partján. Ez az Everness.

Balatonakarattya ad helyet az idén második alkalommal megrendezésre kerülő Everness Fesztiválnak, mely a kicsitől a nagyokig várja a kikapcsolódásra vágyókat. Míg a gyerekek megtanulhatnak PET-palackokból képeket készíteni, addig a többiek elvonulhatnak a tucatnyi zenekar egyik koncertjére tombolni, ismerkedni, feltöltődni. Sportolási és kézműves foglalkozások is várják az arra fogékonyakat, de természetesen a számtalan előadás valamikére is bárki beülhet.

A fesztivál teljes területén (ahová egyébként a 12 aluliaknak díjtalan a belépés) zöld technológiák működnek majd. Napelemes zuhanyzók, elektromos autók, alternatív építészeti megoldások, öko-praktikák a tanulni vágyóknak.

A balatonakarattyai Part Üdülőben idén mintegy 42 helyszín vár a látogatókra, ahol 650 programon vehetnek részt az ott lévők. Akár lazítani szeretnél, akár tombolni, tanulni vagy feltöltődni, az Everness fesztivál tökéletes hely lehet a számodra. Az őrület július 2-től 6-ig tart, egy fergeteges családi nappal zárva a hetet, ráadásul most jegyet is lehet nyerni rá, ha holnap 14 óráig helyesen válaszoltok az alábbi kérdésre:

Mi mond K. Zsófia az Everness fesztivál videójában

A válaszokat a nyeremenyjatek@gamestar.hu címre várjuk, a nyerteseket mailben értesítjük. Jó fesztiválozást mindenkinek!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)