Hirdetés

Érdekes történeteket osztott meg Keanu Reevesről a színész dublőre

|

Jeremy Fry elmondása szerint Reeves pont olyan kedves és nagyszerű ember, amit hallhatunk vagy olvashatunk róla.

Hirdetés

Ritkaság, hogy egy színész annyira közkedvelt legyen, mint Keanu Reeves, viszont egyre több olyan sztorit lehet hallani róla, amely csak megerősítik azt, hogy milyen jószívű és önzetlen valójában Reeves. Nemrégiben Jeremy Fry beszélt róla, aki a John Wick filmek forgatásai során Reeves dublőre és kaszkadőre volt.

Hirdetés

Fry elmesélte, hogy az egyik forgatás után Reeves odalépett hozzá, és megkérdezte, hogy lenne-e kedve elmenni a kaliforniai Laguna Seca versenypályára. Fry természetesen igent mondott, hiszen ki akarná Keanu meghívását visszautasítani? Kiderült, hogy Reeves az egész versenypályát kibérelte két napra, és a közel 80 meghívott barátai és ismerősei számára helyi hotelekben intézett szállást és ellátást. 

A dublőr azt is elmondta, hogy Reeves előszeretettel vállalja, hogy ő maga csinálja a mutatványokat, viszont soha nem erőlteti a dolgot, és teljesen megbízik a rendező döntéseiben. Ha pedig úgy adódik, hogy a profi kaszkadőrökre bízzák a munkát, nem ragaszkodik hozzá, hogy szerepeljen.

Keanu Reeves jelenleg a negyedik John Wick filmen és a Mátrix 4-en dolgozik, legközelebb viszont a Bill & Ted harmadik részében, és hamarosan a Cyberpunk 2077-ben láthatjuk szerepelni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)