Hirdetés

Eposzi küzdelmet és premierdátumot hozott A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi második évadának előzetese

|

Ahogy az első szezon során, úgy most sem spórolt az Amazon a költségekkel.

Hirdetés

Felpörögtek az események a közelmúltban A Gyűrűk Ura franchise körül, hiszen nemcsak hogy új videojáték és társasjáték készül, de bejelentették a következő mozifilmet is The Hunt for Gollum címmel. Az utóbbit az eredeti filmekben a karaktert megformáló Andy Serkis rendezi majd Peter Jackson, Fran Walsh és Philippa Boyens produceri támogatása mellett. Ezzel egyébként még nincs vége az újdonságok sorának, mivel visszatér a képernyőkre az Amazon Prime Video legsikeresebb produkciója, a nézettségben még a Falloutot is felülmúló A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi.

Bár az első évadot még Új-Zélandon forgatták, ahol korábban Peter Jackson filmjeit is, a második etap munkálatainak megkezdése előtt a stáb nagyja átköltözött az Egyesült Királyságba, ahol 2022. október 8-ától kezdve forogtak a kamerák, néhány jelenetet pedig a Kanári-szigeteken vettek fel. A produkciónak szerencséje volt, mert nem érintette különösebben sem a forgatókönyvírók, sem a színészek sztrájkja, 2023. június 30-án el is készült minden nyersanyag, jöhetett az utómunka, melynek gyümölcséből az első, kedvcsináló előzetes ad rövid ízelítőt.

Hirdetés

A Galadriel és Sauron találkozását, Mordor létrejöttét és a hatalom gyűrűinek megalkotását elmesélő fantasy eposz következő felvonásában számos új színészt láthatunk majd. Többek között Ciarán Hinds (Belfast), Rory Kinnear (Black Mirror) és Ben Daniels (A korona) is csatlakozott azzal a Sam Hazeldine-nal (Utolsó befutók) együtt, aki Joseph Mawle-t váltja az egyik kulcsfontosságú karakter, Adar szerepében.

A Gyűrűk Ura: A hatalom gyűrűi második évada augusztus 29-én debütál a Prime Videón.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)