Hirdetés

Emma Stone majdnem egy meglepő karakter bőrébe bújt A csodálatos Pókember 3-ban

|

A csodálatos Pókember-filmek munkálatai közben a Sony több ötletet is megvizsgált, Emma Stone kis híján nagyon másképp tért vissza.

Hirdetés

A csodálatos Pókember-filmsorozat egyértelműen idő előtt ért véget, ami azért is nagyon nagy kár, mert a Sony izgalmas ötletekkel is előállt, hogy feldobja a történetszálat. A csodálatos Pókember 2 kereskedelmileg ugyan sikeres volt és a legnagyobb fanok még akár jó filmként is emlékezhetnek rá, összességében igencsak vegyes fogadtatásban részesült a mozi.

Mindez aztán arra késztette a Sonyt, hogy előálljon néhány hajmeresztő ötlettel, mielőtt inkább megint rebootolták a karaktert, hogy az csatlakozhasson végre az MCU-hoz.

Hirdetés

Még azt is meggondolták, hogy Emma Stone (aki eredetileg ugyebár Gwen Stacyt alakította a filmekben) esetleg Carnage, avagy Vérontó bőrébe bújva térjen vissza. Elsőre meredeknek hangzik az elképzelés, az azonban, hogy Vérontó ilyen formában jelenjen meg, megfelelt volna a képregényeknek (az Ultimate képregényes univerzumban történtek hasonlóképp a dolgok) és kifejezetten szórakoztató lehetett volna, ha jól csinálják meg.

Az Ultimate Spider-Man képregények Gwen Stacyjét Vérontó meggyilkolta, de később, mikor Carnage is meghalt, klónként újrateremtették a Vérontó szimbióta újbóli megalkotására irányuló kísérletek során. Gwen klónja a lány haláláig minden emlékével rendelkezett, és bár eleinte kötődött a szimbiótához, végül megszabadult tőle. Tony Stark szerint testben és lélekben is megkülönböztethetetlen volt az eredeti Gwen Stacytől.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Izgalmas lett volna látni, ahogy visszatér Vérontó Gwenként tér vissza, ezzel ugyanis a Peter Parkerrel való kapcsolatát is tökéletesen lezárhatták volna. A lány nem válhatott volna igazán azzá a Gwen Stacyvé, aki korábban volt, helyette ártatlan életeket veszélyeztethetett volna, ami arra kényszerítette volna Pókembert, hogy végezzen a szerelmével. Kár, hogy ezt valószínűleg már sosem fogjuk a mozikban látni.

Persze az MCU-s multiverzum bevezetésével gyakorlatilag immár semmi sem lehetetlen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)