Hirdetés

Eltűnt minden tartalom az ország második legértékesebb influenszerének Instagramjáról

|

Könnyen lehet, hogy a Gazdasági Versenyhivatal vizsgálata áll a háttérben.

Hirdetés

245 ezer követő szembesülhetett ma szomorúan azzal a ténnyel, hogy minden tartalom eltűnt a Forbes listája szerint - a TheVR után - az ország második legértékesebb influenszerének számító Whisper Ton Instagram fiókjáról. Bár úgy tűnik, hogy 15 órával ezelőtt közétett egy sztorit, ezt megnyitva csak szürkeséget látni. 

Más csatornáin, YouTube-on és TikTokon továbbra is minden változatlanul elérhető. Hivatalos magyarázat nincs, de több elmélet is megállná a helyét.

Hirdetés

Nem elképzelhetetlen, hogy azért kellett levennie minden tartalmat, mert a Gazdasági Versenyhivatal vizsgálatot indított ellene, több más influenszer mellett, akik nem megfelelően tűntették fel tartalmaiknál, hogy reklámoznak.

Az is lehetséges, hogy valamiféle bejelentésre készül, és így akar megalapozni neki. Negatív kommentekből eleve kijutott neki a múltban is, de a napokban különösen sokan bírálták, amiért részt vett a Magyar Turisztikai Ügynökség által állami pénzből szervezett influenszertalálkozón, ahova nemzetközi, többmilliós rajongótáborral rendelkező celebek is szép számmal érkeztek.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)