Hirdetés

Élőszereplős Popeye film érkezik

|

Ez lesz az első élőszereplős próbálkozás az 1980-as Robin Williams film óta.

Hirdetés

Még az én milleniál gyerekkoromnak is csak elszórva volt része a Popeye, a tengerész. Az 1920-ban született képregénykarakter a megalkotása utáni évtizedekben fel-fel bukkant animációs sorozatokban, videojátékokban és néhány nagyobb adaptációban. A leghíresebb ezek között az 1980-as élőszereplős film Robin Williams főszereplésével.

Kevés fiatal van képben azzal, hogy ki is ez a spenótzabáló pofongép, de a King Features szeretne változtatni ezen. Az IP tulajdonosai a Variety jelentése szerint összeálltak a Chernin Entertainment csapatával, hogy elhozzanak egy új élőszereplős adaptációt.

Hirdetés

A Chernin Entertainment neve nem biztos, hogy sokaknak mond valamit, de a stúdiónak köszönhettünk többek között olyan csodákat, mint A majmok bolygója: Lázadás vagy a 2019-es Tolkien film.

Az írói feladatokat Michael Caleo fogja ellátni, aki korábban a Sexy Beast című Paramount+-os krimin és a Maffiózók egy epizódján dolgozott.

További részleteket nem tudni a projektről. Egyelőre sem a rendező személye nem ismert, sem a premier tervezett dátuma. Akárhogy is, nehéz elképzelni, hogy nagyot robbanhat, de reméljük, hogy tévedünk.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)