Hirdetés

Előkerült az amerikai Sailor Moon remake pilot epizódja, de csak saját felelősségre nézd meg!

|

Szomorú tény, hogy nem tudunk meg nem nézetté tenni dolgokat, amiket már láttunk. Ezt jobb, ha a fejükbe vésik a Sailor Moon rajongói, mielőtt elindítják ezt a videót.

Hirdetés

Amerikának az volt a hobbija a '90-es évek elején, hogy minden, Japánban népszerű dolgot a szabadság földjének értékei alapján konvertál "nyugatbiztosra". A Power Rangers történetét már mindenki ismeri, de talán egyik franchise-t sem hurcolták meg annyira, mint amennyire a Sailor Moont akarták '95-ben.

Akkor ugyanis egy Anime Expón Haim Saban csapata nagy örömmel mutatta be a saját Sailor Moon remake-jét. Az eredmény a rajongók egyöntetű felháborodása volt.

Hirdetés

A remake végül soha nem készült el, de a Sailor Moon rajongói örömmel ásnak elő minden apróságot a Saban Moon projekttel kapcsolatban. Ennek eredménye, hogy Ray Mona rátehette a kezét a sorozat teljes pilot epizódjára. A cucc borzalmasan néz ki, ezért a lejátszás gomb megnyomása utáni történésekért nem is vállalunk felelősséget.

Én magam nagyon régóta nem követem a Sailor Moon szériákat, de ezután, azt hiszem, szükségem lesz egy Sailor Moon Crystal maratonra.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)