Hirdetés

Elkaszálták az Így jártam apátokkal sorozatot 2 évad után

|

Nem biztos, hogy sokan fogják siratni, de azért egy fájó pont egészen biztos van benne.

Hirdetés

Amikor elstartolt a nálunk Disney+-on nézhető Hulu sorozat, a How I Met Your Father (a még mindig szívderítően rossz magyar fordításban Így jártam apátokkal), nem titkoltan a nagyon népszerű Így jártam anyátokkal című sorozat spin-offja akart lenni, úgy, hogy teljesen önálló sztorit indított el, ami csupán kameók erejéig kapcsolódott az eredeti szériához.

Sokan jobban örültek volna Cristin Milioti (az eredeti széria sokáig titkolt ANYÁJA) kapott volna önálló sztorit, még ha egy saját része volt is az utolsó évadban, de helyette kaptuk Hilary Duff Sophie nevű karakterét, akinek idősebb manifesztációja Kim Cattrall lett.

Hirdetés

A sorozat pedig pont olyan lélektelen, semmilyen sitcom lett, amit a jelenkor túlóvatoskodó szórakoztatóipara képes letenni az asztalra, de legalább próbált valami irányt adni karaktereinek a második évadban, az alkotók tele voltak ötletekkel és meglepetésekkel (erről még mi is beszámoltunk nektek), amit persze ismét egyetlen tollvonással, érdemi befejezés nélkül kaszáltak el. Akármennyire is megosztó volt a How I Met Your Mother végjátéka, legalább egy lezárt történetet kaptunk, a spin-off ezt már nem érdemelte ki, így sosem tudjuk meg, ki lett Sophie választottja.

Igazából teljesen mindegy, hogy mennyire tartjuk személy szerint jónak az adott sorozatot, az a trend, hogy magyarázat, a lezárás esélye nélkül kukáznak mindent, a néző idejének pazarlása, leszarása, ha úgy tetszik. Ha másért nem is, ezért mindenképpen szomorú, hogy hirtelen halált halt ez a sorozat is, ami csak a lezáratlan alkotások végtelen listáját gyarapítja.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)