Hirdetés

Életnagyságú Baby Yodával ünnepli a LEGO a The Mandalorian 2. évadát

|

Építőmesterek több ezer LEGO elemből, sok-sok óra alatt rakták össze a gyermeket.

Hirdetés

A jelenleg elérhető legnagyobb, bárki által megvásárolható LEGO készlet a 7541 építőelemből álló UCS Millenium Falcon (75192), aminek összeállítása becslések szerint legalább 24 órába telik, de ez semmi azon építményekhez képest, amiket a LEGO profi építőmesterei raknak össze különböző alkalmakra, rendezvényekre. 

Október 30-án kerül fel a Disney+-ra a The Mandalorian 2. évadának első része, így adta magát az ötlet, hogy egy kissé rémisztő szemű, bölcsőjében ülő Baby Yodát (aki ugye hivatalosan még mindig A Gyermek, csak a népnyelvben Yoda baba) építsenek meg.

Hirdetés

Az "életnagyságú", 57 cm magas modell 14588 elemből áll, 119 óra alatt készült el 3 szorgos építőnek köszönhetően, és mint az az alábbi videón is látható, súlya (és feltételezhetően sérülékenysége) miatt nem emelgetik, csak húzgálják. Hogy mi lesz vele a későbbiekben, azt még nem tudni, de addig gyönyörködhetünk benne a távolból.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)