Hirdetés

El se hisszük: trailert és premierdátumot is kapott a Scott Pilgrim sorozat

|

A streamingplatformok közül a Netflix lesz a Scott Pilgrim Takes Off otthona.

Hirdetés

Sok mindenre fel voltunk készülve, de arra nem, hogy tizenhárom évvel a Scott Pilgrim a világ ellen bukása után újabb adaptációhoz lesz szerencsénk. Jóllehet, az Edgar Wright rendezte, sztárokkal telezsúfolt (Michael Cera, Mary Elizabeth Winstead, Chris Evans, Kieran Culkin, Anna Kendrick, Satya Bhabha, Brie Larson, Brandon Routh, Jason Schwartzman, Alison Pil, Aubrey Plaza) produkció még csak a közelében sem volt annak, hogy legalább a forgatási költségét visszahozza, az egyéb kiadásokról nem is beszélve, ma már kultfilmként tekintünk rá.

Alighanem ez is hozzájárult ahhoz, hogy az alapanyagként szolgáló képregények alkotója, Bryan Lee O'Malley közreműködésével animációs sorozat készül a Netflixre japán-amerikai koprodukcióban. O'Malley a forgatókönyvet BenDavid Grabinskivel (Félsz a sötétben?) közösen jegyzi, míg a rendezést a Star Wars: Látomásokon edződött Abel Góngora vállalta.

Hirdetés

Ha már szóba került, akkor érdemes megemlíteni, hogy a képregényekből és a filmből egyaránt merítő Scott Pilgrim Takes Off látványvilágát ugyanannak a Sience SARU animációs stúdiónak köszönhetjük, amelyik az imént említett Csillagok háborúja sorozaton is dolgozott. A rajongók bizonyára rettentően fognak majd örülni neki, hogy az angol nyelvű változatban a film színészei szólaltatják meg az általuk korábban eljátszott karaktereket.

A Scott Pilgrim Takes Off november 17-én rajtol el a Netflixen.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)