Hirdetés

Egy milliárdos bukása a magyar Netflix-nézők kedvence ezen a héten

|

Az Asunta-ügy még mindig erős pozícióban tartja magát a legnézettebb Netflix sorozatok között, de új királyt avatunk.

Hirdetés

A Hatalmas kis hazugságok Emmy-díjas rendezőjének új minisorozota, a Talpig férfi kicsit a Milliárdok nyomában és az Utódlás hangulatát igyekszik elkapni, kicsit kevesebb sikerrel, főképp zavarosabb történetvezetéssel és karakterábrázolással, ám ezzel együtt is a Jeff Daniels főszereplésével készült alkotás aranyérmes lett nálunk ezen a héten, és egy gyors darálást mindenképpen megér. Ha Charlie Croker atlantai ingatlanmágnás válságának és küzdelmének története téged is megmozgat, akkor ide kattinva már is el tudod kezdeni nézni az egyébként nem túl hosszú sorozatot.

A múlt héten nagyot ment Az Asunta-ügy, illetve a korábbi kedvenc Szarvasbébi tartják a képzeletbeli dobogón a helyüket, láthatóan vevő a közönség a feszült, erős drámákra továbbra is, de akad még érdekesség a toplistán ezen a héten, főképp a korábbi befutókból.

Hirdetés

Lássuk tehát, mire vevő a közönség most, íme a Netflix hazai toplistája:

  1. Talpig férfi
  2. Az Asunta-ügy
  3. Szarvasbébi
  4. Halott fiúk nyomozóiroda
  5. Úriemberek
  6. A Bridgerton család
  7. Antracit
  8. A 3-test probléma
  9. Kaliforniai ingatlanosok: Orange County
  10. Rendkívüli család

Te mit darálsz éppen? Adj tippeket!

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)