Hirdetés

Egy másik streamingszolgáltató mentette meg a Disney által kukázott fantasy sorozatot

|

A Daniel Radcliffe főszereplésével készült Weird Al film után újabb nagy durranással készül egy kisebb streamingplatform.

Hirdetés

Augusztus végén számoltunk be a Disney furcsa döntéséről, miszerint hiába van szinte kész, mégsem kerül bemutatásra egy ígéretes új sorozat a Disney+-on. Az említett projekt Tony DiTerlizzi és Holly Black regénysorozatának, a Spiderwick krónikáknak a nyolcrészes adaptációja, amelynek az összes jelenetét leforgatták már 2022 szeptembere és 2023 eleje között, a Disney mégis lemondott róla. 

Szerencsére mivel a Paramount Television Studios felelt a gyártásért, ők próbáltak új vevőt találni, és meglepő módon nem a házon belüli Paramount+ lett a befutó, hanem egy másik szolgáltatás. 

Hirdetés

A széria új otthona a Roku Channel lesz: az a platform, ahol a bevezetőben említett Weird: The Al Yankovic Story is debütált Daniel Radcliffe főszereplésével, de a Roku Original produkciók között olyan projektek is helyet kaptak többek között, mint a Kevin Hart nevével fémjelzett Die Hart 2. Ezek közé fog tartozni a The Spiderwick Chronicles sorozat is, 2024 elejétől erősítheti majd a Roku felhozatalát. Nicole Clemens, a Paramount Television Studios elnöke elmondta: 

"Nagyon örülünk, hogy a The Spiderwick Chronicle új otthonra talált, és szeretnénk megköszönni a The Roku Channel szenvedélyes partnerségét. Showrunnerünk, Aron Eli Coleite egy gyönyörű sorozatot alkotott, tele azzal a varázslattal, ami a könyveket olyannyira szeretetté tette, és alig várjuk, hogy a nézők megismerjék ezeket a csodálatos karaktereket"."

Aron Eli Coleite korábban olyan sorozatokon dolgozott, mint a Locke & Key, a Napkelte, a Star Trek: Discovery és a Hősök, a széria első két epizódját pedig az a Kat Coiro rendezte, aki jegyez néhány epizódot sok más mellett a Felhőtlen Philadelphiából és az Amazon: Ügyvédből is. A főbb szerepekben többek között Hunter Dillont (Holly Hobbie, Az ördögűző), Alyvia Alyn Lindet (Chucky, Nyughatatlan fiatalok), Jack Dylan Grazert (Az 1-2, Shazam! 1-2), Joy Bryantet (Életfogytig ügyvéd, Nagypályások) és Christian Slatert (Mr. Robot, Aljas John) láthatjuk majd.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)