Hirdetés

Egy Batman fotó két új főgonoszt is megvillant

|

Matt Reeves egy egész Batman trilógiát szeretne kiépíteni, és úgy néz ki, hogy a jövő alapjait már az első filmben lefekteti.

Hirdetés

A járványtól függetlenül Matt Reeves és stábja töretlenül dolgozik a The Batman forgatásán. Néha előkerülnek fotók a kulisszák mögül, a mostani kép pedig kifejezetten izgalmasnak bizonyult.

Egy posztert látunk, amiből ugyan leszakadtak darabog, de így is elég olvasható maradt ahhoz, hogy rajongói teóriák tucatjait szülje.

Hirdetés

A legtöbben arra tippelnek, hogy a kép Anarky és Mr. Freeze jelenlétére utal. A poszter konkrétan említi a Gothcorpot, ahol Dr. Victor Fries, azaz Mr. Freeze dolgozott még azelőtt, hogy szupergonosszá vált volna. A hirdetésre rajzolt A betű pedig Anarky jellegzetes szimbóluma.

Mivel a The Batman így is tele lesz ikonikus rosszfiúkkal, így erősen kételkedünk abban, hogy ők ketten is felbukkannának. Matt Reeves trilógiát tervez a köpenyes igazságosztóval, így az ilyen utalások talán a jövőt vetítik előre.

Egyesek úgy gondolják, hogy a Flashre utal a kis villám jelkép a sarokban, de ezen a ponton már semmi sincs kizárva. A The Flash film egyébként is egy multiverzumos kaland lesz, szóval egy cameóra még lehet, hogy be is ugrik. Ti mit szólnátok hozzá?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)