Hirdetés

Eddie Murphy erősítést kap a Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley új trailerében

|

Meglehetősen mókás pillanatokra számíthatunk a Netflixre érkező folytatásban.

Hirdetés

Az egyik legerősebb fegyver Hollywood kezében a nosztalgia, de ez is kétélű: van, hogy nagyot szól (elég csak Tobey Maguire Pókemberként való visszatérésére gondolni), de arra is bőven akad példa, hogy besül (Harrison Ford Indiana Jonesként nem túl sikeresen búcsúzott el). A Netflix is hozzáteszi a magáét egy kultikus akció-franchise, a Beverly Hills-i zsaru feltámasztásával, az Axel Foley alcímet viselő új filmben ugyanis Eddie Murphy 63 évesen is azt csinálja, amit a '80-as években: káoszt.

Tavaly decemberben kaptuk meg a legelső előzetest Axel Foley új kalandjából, amely az ikonikus dallamokat felhasználva ízelítőt adott belőle, hogy a karakterben még mindig van szufla, azt pedig az alábbi, vadonatúj trailer húzza alá, hogy ennek ellenére nem kell egyedül boldogulnia. 

Hirdetés

A nyomozó visszatér Beverly Hills utcáira, miután veszélybe kerül a lánya (Taylour Paige) élete, és összefog egy új partnerrel (Joseph Gordon-Levitt), valamint régi barátokkal, Billy Rosewooddal (Judge Reinhold) és John Taggarttal (John Ashton) annak érdekében, hogy leleplezzenek egy összeesküvést. A reklámfilmes szcénából érkező Mark Molloy rendezése az alábbi kedvcsináló alapján igyekszik megőrizni a korábbi filmek szellemiségét, beleértve a humort és az akciót is: 

A Beverly Hills-i zsaru: Axel Foley hamarosan debütál a Netflixen, már csak július 3-ig kell várni rá. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)