Hirdetés

Dwayne Johnson nem hajlandó többé éles fegyverrel forgatni

|

Az amerikai színész a Rust munkálatai közben történt tragédia miatt döntött így.

Hirdetés

Szörnyű tragédia rázta meg október végén Hollywoodot. A Rust forgatásán Alec Baldwin egy, a munkálatok során használt fegyverrel a film vezető operatőrét, Halyna Hutchinst halálosan megsebesítette, egy másik kollégájukat , Joel Souzát pedig szintén eltalálta egy éles tölténnyel.

A történtekkel kapcsolatban továbbra is rengeteg a kérdőjel, vannak azonban olyan hangok Amerikában, akiket nem érdekelnek a részletek, változást akarnak. Dwayne Johnson, a pankrátorból lett színész az egyik leghangosabb aktivistája annak a mozgalomnak, ami szeretné elérni, hogy Hollywood egyszer és mindenkorra tiltsa ki az igazi fegyvereket a forgatásokról.

Hirdetés

Johnson azt mondta, hogy tanulni kell az esetből és haladni tovább.

"Senki más nevében nem beszélhetek, de azt elmondhatom, hogy bármilyen film, amit a Seven Bucks Productions-szel készítünk - legyen az film, tévéműsor, vagy bármi, amit csinálunk vagy gyártunk -, valódi fegyverek nélkül fog elkészülni. Átállunk a gumifegyverekre és nem fogunk a pénzen problémázni, nem érdekel, mennyibe kerül."

Az amerikai filmipar egyre több szereplője vélekedik Dwayne Johnsonhoz hasonlóan, így könnyen elképzelhető, hogy a Rust forgatásán történt események végre valós változást hoznak, ami nagyobb biztonságot nyújt majd a filmek minden szereplőjének és a produkciókon dolgozóknak.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)