Hirdetés

Dragon Ball Super - kiderült a következő történetszál sztorija

|

Kiderült, hogy miről fog szólni a Dragon Ball Super anime következő fejezete. Goku és a haverjai egy durva versenyen vesznek majd részt.

Hirdetés

A V Jump ma reggel megerősítette, hogy a Dragon Ball Super 2017. februárjában egy új sztorit mesél majd el, aminek az alapjait már el is olvashatjuk a sorozat hivatalos weboldalán. Ide került fel az új fejezethez tartozó poszter is.

A rövid szinapszis a következő:

"Goku kérésére elindul az Omni-Kings "Tournament of Power" versenye, ahol különböző univerzumok legfurább harcosai csapnak majd össze. Mint kiderül a találkozó a világ pusztulását is elindítja. Mi várja a verseny győzteseit és veszteseit? Mi lesz a vége ezeknek az intenzív harcoknak az univerzumok legdurvább csapatai között?"

Érdekesen hangzik a sztori, főleg akkor, ha megnézzük a lenti képet, ami szintén a hivatalos oldalról származik. Nagyon sok ismerős karakter néz vissza ránk:

Goku, Kuririn, Android 17 és 18, Gohan, Vegeta, Piccolo és a többiek is felbukkannak majd az új sztoriban. Egy teljesen kidolgozott háború lesz ez ahol Goku a Universe 7 többi harcosának oldalán küzd majd Dragon Ball világának legdurvább gonoszai ellen.

"Artificial Human No. 17 és Majin Boo is ott vannak, így nem csoda, hogy nagyon izgatott vagyok, ha csak bele gondolok mit fognak ezek művelni a harctéren. Alig várom ezt az új fejezetet, biztosan kapunk majd rengeteg szuper intenzív csatát, miközben folyamatosan felbukkannak majd a legdurvább karakterek" - írta a producer, Shunki Hashizume.

Az Universal Survival címre keresztelt történetszál pontosan 2017. február 5-én indul, és megnézhető lesz majd a Crunchyrollon és a Funimationön is. Jövő év januárjától egyébkén megkezdődik az anime angol nyelvű sugárzása is, így aki jobban szereti az angol szinkront, az hamarosan úgy is pótolhatja majd a Dragon Ball Supert.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)