Hirdetés

Dracula bőrébe bújik Nicolas Cage

|

Nicolas Cage az Universal készülő filmje, a Renfield kedvéért játssza majd el Dracula szerepét.

Hirdetés

Egyelőre nem sokat tudunk az Universal készülő filmjéről, a Renfieldről, az azonban már biztos, hogy a napjainkban játszódik a történet, és Dracula helyett inkább annak csatlósára, R. M. Renfieldre fókuszál.

Főszerepben Nicholas Houltot láthatjuk majd, Draculát pedig, mint ma kiderült, Nicolas Cage fogja életre kelteni.

Hirdetés

A Renfield sztorija még ködös, feltételezhetjük azonban, hogy Dracula csatlósát már az elmegyógyintézetben töltött ideje alatt megismerjük, ahol téveszmék miatt gyötrődik. Az intézet, ahol R. M. Renfieldet kezelik, nem messze helyezkedik el Dracula Gróf angol otthonától, később pedig ki is derül, hogy a Nicolas Cage által megformált karakter befolyása miatt szenved a főszereplő.

A Renfieldet Chris McKay rendezi, az eredeti sztorit pedig Robert Kirkman írta, amiből Ryan Ridley készített forgatókönyvet.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Nicolas Cage-nek régi álma volt Dracula bőrébe bújni, így már csak emiatt is nagyon várjuk, hogy mit alakít majd az új filmjében, pláne azután, ahogy feltámasztotta a karrierjét a Pigben látott játékával.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)