Hirdetés

Jön a következő Star Wars trilógia

|

A Disney a következő 10 évre már betáblázta a Star Wars szériával kapcsolatos terveit, és ezek között ott van egy újabb trilógia is.

Hirdetés

A jelenleg futó Star Wars széria, csak a kezdet. A Disneynek már megvannak a tervei a következő trilógiára, melynek első részét a Star Wars: The Last Jedi rendezője Rian Johnson rendez majd, a produceri szerepet pedig Ram Bergman kapta. A Disney annyira elégedett volt a srácok munkájával, hogy 10. filmet is rájuk bízzák.

Hirdetés

Az új trilógia egyébként a Disney elmondása szerint külön áll majd a Skywalker történettől. Új szereplőket és egy teljesen új sztorit kapunk majd, ami a galaxis egy még ismeretlen végébe kalauzolja el a nézőt. Tehát sok minden nem, de az biztos, hogy se Luke, se Vader, se a leszármazottaik nem fognak kulcsszerepet kapni az új hármasban.

Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke is megszólalt a bejelentést követően, és elárulta, hogy miért is Riant kérték fel a folytatás elkészítésére:

"Mindnyájan imádtunk vele dolgozni Az utolsó Jediken. Ő egy kreatív erő, és igazi élmény volt végignézni, ahogy az elejétől a végéig összerakta a filmet. Rian elképesztő dolgokat fog művelni egy tiszta vásznon, amit az új trilógia jelent majd."

Természetesen Rian is reagált gyorsan, és elegánsan a nagy bejelentésre, azt remélve, hogy a rajongók ennek fényében elégedettek lesznek majd a The Last Jedi-vel, ha már ő viszi tovább a következő filmes korszakot:

Mennyire örültök a folytatásnak?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)