Hirdetés

Disney filmet készítenek a Fűrész írói

|

Hét kíméletlen horrorfilm után egy merőben más területre tévedt a Patrick Melton-Marcus Dunstan duó, akik most egy családbarát Disney film forgatókönyvének megírását vállalták el.

Hirdetés

Kevesen ellenkeznének velem, ha azt mondanám, hogy a Fűrész filmek nem valóak kisgyermekes családok délutáni mozizásaihoz.

Mleton és Dunstan nem akarja veszni hagyni kreativitását, és azon túl, hogy ők készítik a Universal-féle God of War film új forgatókönyvét, egy új területen is kipróbálják magukat. A Disney élőszereplős családi filmje, a The Stuff of Legend Mike Raicht és Brian Smith képregénye nyomán készül, a történet pedig egy csapat játék kalandjait meséli el, akik egy sötét helyre utaznak, hogy megmentsék gazdájukat a elrablójától, a mumustól. A rendező Peter Candeland, a producerek David Hoberman és Todd Lieberman, a projekt megvalósítása pedig a Disney egyik belsős stúdiója, a Mandeville Films feladata. Szerintetek sikeresen helytáll majd a két író, vagy maradjanak inkább a horroroknál?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)