Hirdetés

Napi büntetés: Tom Holland és Robert Downey Jr. a Vissza a jövőbe főszereplői

|

Természetesen ismét egy DeepFake alkotásnak köszönhetően került a két színész arca a kultikus időutazós mozi képsoraiba. Rémisztő!

Hirdetés

A DeepFake technológiának köszönhetően már láthattunk egy pár vicces, szürreális vagy épp ijesztően realisztikus videót, ahol egyes színészek vagy karakterek arcát valaki máséval helyettesítették. Már a közösségi oldalak is kezdik felismerni és szankcionálni a technológiával való visszaélést, de egyelőre a legtöbb ilyen alkotás a szórakoztatás céljából születik. Most éppen Tom Hollandot és Robert Downey Jr.-t láthatjuk a vissza a jövőbe képsorain. 

Hirdetés

A páros remekül alakította a mentor-tanítvány viszonyt a Marvel univerzumban, ami megihlette az EZRyderX47 YouTube csatorna alkotóját is, és egy pár évtizeddel korábbi klasszikus párosát cserélte le rájuk. A Vissza a jövőbe Marty McFlyát és Dokiját kevesen tudnák olyan jól eljátszani, mint Michael J. Fox és Chrisopher Lloyd, de egy modern rebootban bizony nem is lenne rossz választás a Pókember-Vasember duó mögött álló két színész. Ezt bizonyítja a következő videó is:

Noha Downey Jr. esetében azért feltűnő a technológia kezdetlegessége, viszont Tom Holland elképesztően valóságosnak hat Marty szerepében. Ez egyrészt azt mutatja, hogy egy esetleges reboot esetében a fiatal színész nem volna rossz az ifjú időutazó életre keltésében, másrészt pedig azt, hogy a technológiának elképesztő fejlődésének hála a közeljövőben egyre élethűbb videókat láthatunk majd. Hogy ez mennyire jó, azt mindenki döntse el maga.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)