Hirdetés

Deadpool 2 - januárban kezdődik a forgatás

|

Volt némi fennakadás a Deadpool folytatását illetően, de szerencsére most úgy tűnik, hogy minden a terv szerint halad.

Hirdetés

A Deadpool az utóbbi idők egyik legjobb szuperhősös filmje volt. Gyakorlatilag minden megszokott konvenciót a feje tetejére állított és bebizonyította, hogy egy felnőtt korosztálynak szóló film is lehet hatalmas siker. Természetesen készül a folytatás, de kérdéses, hogy sikerül-e majd reprodukálni az első rész sikerét.

Néhány hete derült ki, hogy kreatív nézeteltérések miatt otthagyta a projektet az első rész rendezője, Tim Miller. Ha ez nem lett volna elég, az elmúlt napokbankiderült, hogy a film zeneszerzője, Junkie XL szintén nem szeretne részt venni a projektben, ha ezt nem Miller vezényli le. Most úgy tűnik, hogy a veszteségek ellenére a munkálatokat folytatódnak, hiszen januárban már meg is kezdik a film forgatását.

Ha a Fox ilyen magabiztosan halad előre a munkálatokkal, akkor könnyen lehet, hogy máris találtak egy helyettes rendezőt (aki talán nem más, mint a John Wick által ismertté vált David Leitch), habár az egyelőre még nem derült ki, hogy pontosan ki lesz ez az ember.

Ti mit gondoltok? Hozza majd az első rész szintjét a folytatás, vagy mindvégig Miller volt a siker kulcsa?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)