Hirdetés

Dave Bautista visszatérne az MCU-ba, de csakis egy feltétellel

|

Drax története véget ért, de a színész marveles pályafutása nem feltétlenül.

Hirdetés

Dave Bautista a pankrátorból lett színészek egyik legismertebb képviselője, akinek filmes pályafutásán hatalmasat dobott a 2014-ben bemutatott A galaxis őrzői. A színész már előtte is bontogatta a szárnyait Hollywoodban (elég csak A Skorpiókirály 3-ra, A vasöklű férfire vagy a Riddickre gondolni), de Drax szerepe volt az, ami meghozta számára a világhírt, és azóta olyan rendezők szavaztak neki bizalmat, mint Dennis Villeneuve (Szárnyas fejvadász 2049, Dűne 1-2), M. Night Shyamalan (Kopogás a kunyhóban) és Zack Snyder (A halottak hadserege). 

Bautista utoljára A galaxis őrzői 3-ban bújt Drax bőrébe, és tavaly elárulta, hogy ennek végtelenül örül, mert nem volt kellemes számára többek között a sminkelési folyamat sem

Hirdetés

De ez nem jelenti azt, hogy az MCU-ba soha nem térne vissza más szerepben. A színész a Gizmodónak adott interjújában elárulta, hogy bár Draxként lejárt az ideje, még mindig érdeklődik a jövőbeli Marvel-filmek iránt, nem égette fel maga mögött a hidakat. 

"Még mindig kapcsolatban állok a Marvellel. Újra találkoztam Kevin Feige-vel, Lou-val [D'Esposito] pedig még két hete is. Tudják, hogy hajlandó lennék aláírni egy új szerepre. Imádom a szuperhősös univerzumot, nagy rajongója vagyok."

Azt azonban egyértelművé tette, hogy csakis egy feltétellel vállalná a visszatérést:

"Szeretnék egy nagyobb, egy másfajta szerepet. Talán egy mélyebb karaktert. Szeretném, ha lehetőségem lenne eljátszani mondjuk egy jellegzetes gonosztevőt a szuperhős univerzumban. Még nem végeztem ezzel. De az utam Drax-szal véget ért."

Bautista azt is hozzátette a beszélgetés során, hogy érdeklődését nem korlátozza az MCU-ra, akár a DC is hívhatná, "mindenre ráharapna". Ti milyen más karakterrel tudnátok elképzelni őt?

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)