Hirdetés

Dátumot kapott az Invincible 2. évada, de már most megnézhetünk egy új részt

|

Atom Eve eredetsztoriját kapják meg a rajongók.

Hirdetés

A Robert Kirkman nagy sikerű képregényéből, az Invincible-ből készült animációs sorozat elképesztően népszerű lett, a rajongók már türelmetlenül várták a folytatást, amely idén végre el fog érkezni - ezt már év elején megerősítette az Amazon, 2023 végére ígérte be a második szezont

Időközben kiderült, hogy Omni-Man vendégszerepelni fog a Mortal Kombat 1-ben, és a Ubisoft is saját Invincible-videojátékon dolgozik, de a pontos premierdátum csak nem akart megérkezni. Egészen a San Diegó-i Comic-Conig, ahol kiderült, hogy mikor számíthatunk a korhatáros móka visszatérésére, és az ehhez mellékelt videó abból is ízelítőt adott, hogy kiket hallhatunk majd benne. 

Hirdetés

Az Invincible 2. évadát a Vaják harmadik felvonásához hasonlóan két részletben fogjuk megkapni: a 8 epizódosra tervezett szezon első felét, tehát négy részt november 3-tól nézhetünk meg, a maradék viszont csak valamikor 2024 elején kerül fel a streamingplatformra. A szomorú hírt ellensúlyozza némileg a hangulatos trailer, amely alapján alaposan feltuningolták a szinkrongárdát: 

Fájdalomdíjként Kirkmanék megleptek minket egy speciális epizóddal, amely Samantha Eve Wilkins, azaz Atom Eve (Gillian Jacobs) eredettörténetét meséli el. A közel egyórás különkiadás bemutatja, hogyan kapta a karakter az erejét és honnan származik, ráadásul a végén egy apró betekintést kapunk abba is, hogy ezidőtájt hol volt és mit csinált Invincible. Már nézhetitek is az Amazon Prime Videón, és az anyasorozathoz hasonlóan ez sem finomkodik, bár visszafogottabb annál. 

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)