Hirdetés

Daisy Ridley szerint az új Star Wars film nem olyan lesz, mint amire ő számított

|

Az új Star Wars mozi, amiben Daisy Ridley is visszatér majd Rey szerepében, 15 évvel a Skywalker kora után játszódik.

Hirdetés

Star Wars Celebration 2023 Lucasfilm's Studio Showcase során idén áprilisban kiderült, hogy egyből három új Star Wars filmet is kapni fogunk. Ezek közül az egyikben a jedik eredetét meséli majd el James Mangold, egy másik moziban Dave Filoni (aki nemrég a Lucasfilm kreatív igazgatója lett) fűzheti végre össze a tévésorozatok történeteit, míg Sharmeen Obaid-Chinoy filmjében az Új Jedi Rend kerül a középpontba. Az utóbbi mozi 15 évvel játszódik majd a számozott kilencedik epizód után, és bár nem a történet főszereplője lesz, Daisy Ridley alakításában Rey is visszatér majd benne, mint az új rend mestere. 

A színésznő a Star Wars Celebration színpadán is megjelent a nagy bejelentéskor, most pedig elmesélte, milyen érzés volt ez a nagy visszatérés, illetve mit gondol az egyelőre még cím nélküli új moziról.

Hirdetés

Ridley úgy fogalmazott, hogy teljesen be volt tojva, mielőtt felment a színpadra, mivel senki sem tudta (nyilván pár kulcsfontosságú döntéshozón kívül), hogy ott lesz, tényleg egy hatalmas meglepetés volt az egész. Az új mozi forgatókönyvét ugyan még nem olvashatta el, de magát a történetet felvázolták neki, ennek kapcsán pedig úgy fogalmazott, hogy film nem olyan lesz majd, amire ő számított volna, ugyanakkor egy olyan történetet raktak össze az illetékesek, ami mindenképp megérdemli, hogy elmeséljék, a rajongók pedig nagyon izgatottak lesznek majd miatta.

Csak remélni tudjuk, hogy tényleg így lesz.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)