Hirdetés

Daisy Ridley is örömmel lecsapna Póknő szerepére

|

Az új Star Wars trilógia főszereplője szívesen fejest ugrana egy újabb nagy franchise-ba, és akár a készülő Spider-Woman címszerepét is szívesen elvállalná.

Hirdetés

Amikor nagyjából egy éve felmerült egy arról szóló pletyka, hogy a Sony berkein belül készül egy Póknő mozi, rögtön voltak népszerű tippek arra vonatkozóan is, ki játszhatja a főszerepet. Azóta is csak találgatni tudunk, ki elevenítheti majd meg Jessica Drew-t a filmvásznon, de egy színésznőről már tudjuk, hogy kis eséllyel utasítaná vissza a szerepet.

Hirdetés

Filmes pletykák terén némileg meglepő forrásból érkezett az erről szóló hír: egy regényíró, Sariah Wilson Twitter-oldalán tűnt fel néhány bejegyzés, amiben arról számol be, hogy Daisy Ridleyvel beszélgetett azokról a pletykákról, amik a Star Wars univerzum hősnőjét kötik a szerephez. Wilson tweetjei szerint a brit színésznő ugyan nem igazán ismeri Póknő karakterét, ahogy arról sem tudott, hogy sokan úgy gondolták, ő a legesélyesebb a szerepre, kifejezetten lelkes lenne azzal kapcsolatban, hogy részt vegyen a Marvel univerzumában. "Atyaég, imádnám, ha én játszhatnám el Póknőt. De ez ilyen kiterjesztett Pókverzum-dolog?" - idézte Ridley válaszát az irónő.

A beszámoló többi részéből kiderül, hogy a Reyt alakító színésznő több barátja is a Marveléhez hasonló nagy franchise munkálataiban vesz részt, ahogy kitért arra is, milyen sok tartalom készül ezekhez az univerzumokhoz kapcsolódóan a különböző streaming platformokra. Ezek a tényezők feltételezhetően még csábítóbbá tesznek számára egy ilyen projektet azon túl, hogy a Pókember: Irány a Pókverzum! és a WandaVision is kifejezetten elnyerték a tetszését. Az pedig csak hab a tortán, hogy Ridley együtt játszott a jelenlegi filmes Pókemberrel, Tom Hollanddel is a Chaos Walkingban.

Ti szívesen látnátok a Star Wars után a Marvel univerzumban is?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)