Hirdetés

Csúszik a Gambit, de két Marvel filmet is kilátásba helyezett a Fox

|

A Channing Tatum szereplésével készülő Gambit egyszer csak eltűnt a naptárból.

Hirdetés

A 20th Century Fox sora elég jól megy mostanság, hiszen a Deadpool immár harmadik hete tanyázik a mozik nézettségi listájának élén, ezzel rengeteg pénzt hozva a stúdiónak. De nem minden filmjük van ilyen jó helyzetben.

Idén októberben kellett volna a mozikba kerülni a Gambitnek, azonban mivel a rendezőváltás után még el sem kezdték a forgatást, a stúdió a halasztás mellett döntött. Pontos dátum egyelőre még nincs, de a Fox két napot már megjelölt, amikor egyelőre ismeretlen Marvel filmek kerülnek majd a mozikba. Az első pont egy évvel később, 2017. október 6., míg a másik 2018 január 12.

Jelen állás szerint arra tudunk tippelni, hogy előbbi a Gambit új premierje, míg utóbbi a Deadpool 2 megjelenési dátuma lesz majd. Egy dolog biztos, egyik sem a Fantasztikus Négyes folytatását jelöli.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)