Hirdetés

Csillagot kap Paul Walker a Hollywood Walk of Fame-en

|

10 évvel halála után fogja megkapni ezt az elismerést a Halálos iramban széria sztárja.

Hirdetés

A Hollywood Chamber of Commerce nemrég bejelentette azon hírességek első körét, akik majd a 2023-as év folyamán kaphatják meg saját csillagjukat a Hollywood Walk of Fame-en, vagyis a hollywoodi hírességek sétányán. Köztük pedig ott van a Halálos iramban széria 2013-ban tragikus körülmények között elhunyt főszereplője, Paul Walker is.

Walker 2013. november 30-án egy általa szervezett jótékonysági esten vett részt a kaliforniai Valenciában. A rendezvény után barátja, Roger Rodas autójába szállt be, Rodas azonban elveszítette az uralmat a kocsi felett, így először egy lámpaoszlopnak, majd egy fának csapódtak a Porsche Carrera GT-vel. A kocsi kigyulladt, mindketten életüket vesztették a helyszínen. Paul Walker mindössze 40 éves volt.

Hirdetés

Nem Walker posztumusz díjazása lesz egyébként az egyetlen olyan elismerés, ami a Halálos iramban filmekhez kapcsolódik: 2023-ban Ludacris (Christopher Brian Bridges) is csillagot fog kapni, és ugyebár ő is a széria színészgárdáját erősíti. Tej Parker szerepében először a második részben, a 2003-as Halálosabb iramban című filmben bukkant fel, az ötödik epizód óta pedig a csapat állandó tagja.

Posztumusz kapja meg csillagát a hírességek sétányán jövőre Juanita Moore Oscar-díjra jelölt színésznő is. Saját csillagot fog kapni továbbá többek között Uma Thurman, Jon Favreau, Bill Pullman és Vince Vaughn is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)