Hirdetés

Christopher Nolan elárulta, hogy készít-e még szuperhősfilmeket

|

Egyúttal arra is válaszolt, hogy amennyiben lehetőséget kapna rá, bővítené-e a Star Wars franchise-t.

Hirdetés

Christopher Nolan egyike a világ legjobb rendezőinek, akinek olyan kultikus filmeket köszönhetünk, mint A tökéletes trükk, az Eredet, a Csillagok között és A sötét lovag (amely épp a napokban ünnepli a 15. évfordulóját). Nolan filmjei mindig eseményszámba mennek, hasonlóan Quentin Tarantino és Martin Scorsese műveihez, éppen ezért újdonsága, az Oppenheimer is szinte ünnepnek számít, amit ráadásul két dolog még különlegesebbé tesz: az egyik az, hogy a Barbie filmmel egy napon kerül mozikba, a másik pedig szomorúbb, ugyanis a témája nagyon is aktuális. 

A film promóciójának részeként a rendező ellátogatott a népszerű YouTuber, HugoDécrypte műsorába is, ahol egy meglehetősen különleges beszélgetésben vett részt. 

Hirdetés

Nolannek ugyanis az első szegmensben egy piros gombot kellett megnyomnia, miközben a tévéképernyőn pörögtek az ikonok, és amelyiknél megállt, olyan témájú kérdést kapott. Olyan érdekes dolgok kerültek megválaszolásra, minthogy a rendező fél-e a jövőtől, mi a véleménye a mesterséges intelligenciáról és természetesen az Oppenheimer is szóba került.

Aztán jött egy olyan rész, ahol igennel, nemmel vagy passzal kellett reagálnia a villámkérdésekre, ez szintén izgalmas és informatív volt. Így tudtuk meg ugyanis, hogy Nolan soha nem fog tévésorozatot készíteni, nem lesz TikTok-fiókja, nincs vele problémája, ha valaki telefonon nézi a filmjeit, még 10 év múlva is forgatni fog, valamint nem csinál több szuperhősfilmet. Azt a kérdést viszont passzolta, hogy Star Wars filmet rendezne-e, ami nyitva hagyja a lehetőséget azzal kapcsolatban, hogy egyszer elrepítsen minket a messzi-messzi galaxisba a saját stílusában. Érdemes végignézni a teljes interjút, 22 perc sincs, és nem kell hozzá komoly angol tudás: 

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)